Etlik Piliç Yemi

TANIM: Kasaplık etçi ırkların 28. gününden itibaren kesimden önceki son haftaya kadarki döneme kadar verilmek üzere hazırlanmıştır.
FAYDALARI:
- Formundan dolayı tüketimi kolaydır. Yem kaybını en aza indirir.
- Sindirilebilirliği yüksek enerji kaynakları ve esansiyal amino asitler sayesinde kas ve kemik gelişimini destekler, yemden yararlanma kabiliyetini arttırır.
ANALİZ:
BESİN MADDESİ |
% |
Kurumadde, % |
88 |
Ham Protein, % |
21 |
Ham Selüloz, % |
6 |
Ham Kül,% |
8 |
HCl'de Çözünmeyen Kül, % |
1 |
NaCl, % |
0,35 |
Kalsiyum, % |
0,90 – 1,50 |
Fosfor, % |
0,65 |
Sodyum, % |
0,15 - 0,30 |
Metabolik Enerji, kcal/kg |
3200 |